Őszinte tájékoztatás azoknak a hitel felvevőknek,
akik a jövőben sem vágynak kellemetlen meglepetésekre.
 
 

Tudja hogyan lesz a hitelkártya igénylőből hiteltolmács?

A Hiteltolmács

Ki gondolta volna, hogy Attila és én-Veres Zoltán-egy nap az interneten, saját weboldalon reklámozzuk majd szolgáltatásunkat.Nem vagyok reklámszakember és nem akarok úgy csinálni, mintha az lennék. Ráadásul lehet, hogy bolondság volt egy használt autó árát elkölteni az oldalra, de amit most szeretnék mmondani Önnek, az olyan fontos, hogy úgy döntöttem: leírom a tudásom szerint legjobban úgy, ahogy van kertelés és mindenféle reklám-mellébeszélés nélkül.

Hat évvel ezelőtt valójában kényszer vállalkozóként kerültem pénzügyi területre és kezdtem el autóhitelek közvetítésével foglalkozni. Bevallom nem tudtam mindíg a régi mondás szerint dolgozni, hogy az " okos ember más kárán tanul" és többször is megfizettem a tanulópénzt az esetleges tudáshiányért, vagy naivságomért.De végül is beletanultam. Azt gondolták rólam, hogy mindent tudok a pénzügyi dolgokról és már én is majdnem elhittem, amikor nekem is szükségem volt a bank pénzére. Egy leckét nagyon megtanultam.A bank nem jótékonysági intézmény, ha pénzt ad, annak ára van. Azt gondoltam ez így normális, hiszen én kérek tőle kölcsön,de hogy mennyit is fizetünk érte?

Vállalkozóként vagy magánszemélyként is előfordul, hogy az embernek kintlévősége van, na de a boltban azért nem adnak semmit. Szóval nekem is szükségem volt hitelkártyára.

Reklám:"Hitelkártya kamatmentesen"

De ha hitelkártya, akkor hitelt kapok, amit fizetni kell. Utánajártam és tényleg csak  egy bizonyos napig nem fizetek kamatot a pénzhasználatért.Az a bizonyos nap, a szerződés szerinti fordulónap. Őszintén, Önök közül hányan figyelnek erre? És ha csúszunk? Akkor fizetünk! Pl. a THM 35%.Ez már komoly hitelkamatot és költséget jelent számunkra. A banknak viszont meg van a haszna.

Aztán megint elért a vég és újra szükségem volt a bank pénzére.Új lakást szerettünk volna és ehez hitel is kellett. Bementem a bankba, elmondtam, hogy mit is szeretnék és azt mondták rendben. Este söröztem Attila Barátommal és meséltem mire készülök, mire Ő megkérdezte a "szocpolt" igénybe veszem-e? Néztem rá, én már elmúltam 35 éves !Erre Ő is nézett rám! Nem tudod, hogy akár 60 évesen is jár a " szocpol", vagyis a lakásépítési kedvezmény? Ezt a bankban nam mondták:

THM, szocpol,! Mit is jelentenek?

Nos abban a pillanatban határoztuk el, hogy hiteltolmácsok leszünk.

A hitelről mi érthetően, apróbetű és idegen szavak nélkül beszélünk, úgy hogy negatív dolgokat, a kockázatokat is elmondjuk.

A lakáshitelszerződés minden részletét érthetővé tesszük azoknak, akik gólyát várnak, vagy szeretnének végre az albérletből szabadulni és gyorsan költözni.

A hiteltolmács Verman-lízing Kft. azoknak az átlagembereknek a hiteltanácsadója, akik úgy szeretnének hitelből építkezni, nagyobb házat, lakást vásárolni, hogy hitel szerződésükből évek múlva sem derünek ki új , "apróbetűs" követelések.

Veres Zoltán
Hiteltolmács

 

 

 
 
 

Hasznos cikkek

Olvasmányok azoknak, akik a bankok helyett maguk kívánják alakítani jövőjük sorsát.
 

 

Ön is retteg attól, hogy forráshiány miatt lassan tönkre megy a cége? Akkor hallgassa meg a Vállalkozz Hatékonyan Klub (www.vhklub.hu) által készített riportot Puskás Gusztáv, a Magyar Vállalkozásfejlesztési Alapítvány egyik kiemelt tanácsadójával.
Megismerheti a kevesek által ismert módot a finanszírozási problémák megoldására.
- Hogyan juthat államilag támogatott kedvezményes vállalkozói hitelhez
- Hogyan juthat hitelhez kezdő vállalkozóként
- Mire figyeljen...
Klikk ide >>

"Talán önöknek is voltak nagy terveik, de visszafogták magukat, mondván: Lehetetlen, vagy túl sokba kerülne, vagy nem jövedelmező eléggé.
Jó vagy sem, mi gyerekek nem vagyunk ennyire gátolva, amikor arról gondolkodunk, miért ne csináljunk valamit... Azért, hogy bármit valóra válthassunk, először álmodnunk kell róla. Sok esetben az, hogy bátrak vagyunk elképzelni, segít áttörni a lehetőségek korlátait"
Adora Svitak: Amit a felnöttek tanulhatnak a gyerekektől
Klikk ide >>

 

"Miért sikeresek egyesek? Talán okosak? Vagy szerencsések? Egyik sem. Richard St. John, elemző, több évnyi interjút sűrít egy kihagyhatatlan 3 perces előadásba a siker valódi titkairól."
Klikk ide >>

 

"Lényeg a következő, néhány hír fontosabb, mint a másik."
És önnek most a legfontosabb hír, hogy vállalkozói hitel segíthet a cége fejlődésében.
Klikk ide >>